L’escola inicia aquesta campanya (a partir del 20 de febrer), que s’emmarca dins del projecte d’innovació educativa, que consistirà en que cada dimecres els nostres alumnes (infantil, primària i ESO) portaran fruita per esmorzar. Els objectius d’aquesta campanya són:
- Menjar fruita: El consum regular de fruita representa en la nostra alimentació un pilar de l'equilibri dietètic i la seguretat d'una aportació correcta de determinades vitamines. Tot i així, segons un estudi de la Generalitat, un de cada set nens no ha menjat mai una taronja.
- Potenciar l’ús de la carmanyola: Moltes fruites són difícils de pelar, per això es pot treure la pell i tallar-la en trossos a casa. Per portar-la a l’escola es pot utilitzar la carmanyola (envàs reutilitzable), d’aquesta manera s’eviten crear residus com ara plàstics i paper d’alumini.
- Conèixer el contenidor de matèria orgànica (marró).
dimarts, 12 de febrer del 2008
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
1 comentari:
A mi, em sembla una activitat molt interesant que an fet possible els alumnes de 1r ESO B/A. A més a més de que ens alimentem correctament es una activitat sana i divertida. M'agradaria feliçitar als meus compañas que van fer possible la seva actuacció i també al tutor i tutora Lluís Anguera i Amèlia Eroles.
Iván Huguet Dueñas(1r ESO B)
Publica un comentari a l'entrada